H22 SUMMIT

Välkommen till H22
Summit

H22 Summit blir i år ett digitalt hybridevent. Vi har nu en spännande tid framför oss där vi kommer tänka om och tänka nytt. Allt för att ni ska få en magisk  upplevelse som tar tillvara på teknikutvecklingens möjligheter. Så markera vecka 45, den 2-6 november i din kalender. Då får du den unika möjligheten att tillsammans med ledande experter från hela världen vara med och skapa framtidens smartare och mer hållbara städer.

Vi kommer tillsammans utforska hur vi, genom innovation och involvering, kan möta utmaningar och öka livskvaliteten i staden. Vi vågar lova att det blir spännande
möten med internationella perspektiv som öppnar upp för framtidens stadsutveckling. För det är bara tillsammans, som vi kan utveckla staden för ett hållbart liv, mellan husen och innanför väggarna.

h22 summit save the date

Konferensen har
tre fokusområden

Teknologi med människan i centrum
Teknologi löper genom allt i livet och är i ständig utveckling. Vi utforskar hur man med smart teknologi kan underlätta, koppla samman och skapa ett bättre liv för de som bor och verkar i staden.

 

En stad utvecklad av invånare, för invånare
Invånarna är det pulserande hjärtat i staden. Men hur bygger man en öppen och trygg kultur där invånardialog och medskapande är en självklarhet?

 

Ett ledarskap som accelererar innovation
Hur arbetar man fram en innovativ, agil och utvecklande organisation som strävar  mot att underlätta istället för att styra? Och hur får man in nya infallsvinklar för att vrida på perspektiven i ledarskapet och arbeta tvärgående i stället för i silos?

VILL DU VARA MED OCH
FÖRÄNDRA VÄRLDEN

Vill du bli påmind när vi släpper mer information och biljetterna till Summit 2020? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så skickar vi en påminnelse när det är dags.