GEOGRAFISKA HUVUDOMRÅDEN

Stadsmässan H22 City Expo utgår från tre geografiska huvudområden. Det kommer dessutom att finnas ett cityområde samt några ”satelliter” som är utvalda platser runt om i staden och regionen.

H22_Badande_Barn
H22_Kanalrummet_Oceanhamnen

Oceanhamnen

I ett gammalt hamn- och industriområde i centrala Helsingborg skapas en helt ny stadsdel med ambitionen att bli en urban arkipelag där både livskvalitet och hållbarhet är satt i fokus. Förutom vackert belägna bostäder och butiker, kommer Oceanhamnen ge plats för kontorslokaler, en förskola, en kajpromenad, ett havsbad och en park i den gamla torrdockan.

LÄS MER

H22_Joggare
seau-720

SeaU

En toppmodern hotell- och kongressanläggning och 155 bostäder på bästa läge vid havet i centrala Helsingborg blir stadens nya vardagsrum. Vad som en gång var en stor parkeringsplats omvandlas nu till boende för både stadens invånare och besökare. Förutom bostäder anläggs också en park som blir en ny grön mötesplats längs stadens kajpromenad.

LÄS MER

H22_Människa
H22_Drottninghog_Ballong

Drottninghög

Drottninghög har väckt ett globalt intresse på grund av det innovativa och dialogbaserade arbetssättet som har blåst nytt syre i stadsdelen. Ett initiativ som ska omvandla området med fokus på miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

LÄS MER

H22_Drottninghog_Startsida
Svenska