PARTNERS & FRIENDS OF H22

H22 City Expo är ett forum för att nätverka, dela med sig, testa och utveckla.
Tillsammans med våra drivna samarbetspartners skapar vi framtidens stad.
I Helsingborg gör vi det möjligt!

3Hus

Vi skapar framtidens hus för bättre liv. Genom att tänka utanför boxen finner vi effektiva sätt att utveckla smarta, funktionella hem och arbetsplatser designade för människan.

A Sustainable Tomorrow

A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända.

Atea

Genom att skapa en IT-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Awaio

Awaio är, enkelt förklarat, en app som möjliggör att vi ska kunna dela ytor och resurser med varandra i arbetslivet.

Bintel

Bintel är hjärnan inom avfallsinsamling - partnern som hjälper dig att nå dina ekonomiska- och miljömål.

Bloxhub

BLOXHUB är Nordens hub för hållbar urbanisering. BLOXHUB grundades av tanken att klimatförändringarna och den globala urbaniseringens utmaningar ställer krav på partnerskap och nya samarbetsformer.

BoKlok

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris.

Brinova

Brinova har ena benet i samtiden och det andra i framtiden. Brinova utvecklar och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.

CADO

CADO skapar framtidens lekmiljöer med hänsyn till miljö, lekvärde och estetik. Vi finns representerade i hela Skandinavien och hjälper Er från idé till verklighet.

Castellum

Satsningen på en stadsmässa baserad på innovation och hållbar stadsutveckling stämmer väl med Castellums ambitioner. Castellum har möjlighet att driva, experimentera och vara modig i utvecklingsfrågor.

Clarion Hotel

Nordic Choice Hotels delar en tradition och kultur av att gör mer än förväntat - för våra gäster, våra kollegor, samhället och miljön. Vi kallar detta WeCare.

Consid

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring.

E-Commerce Park

Vi är ett community där man kan ta del av och dela med sig av kunskap och erfarenheter mellan olika företagare och ​tjänsteleverantörer​.

EC Solutions

EC Solutions, där EC står för Experto Crede, vilket betyder ”Lita på erfarenheten”, stöder utvecklande företag med experttjänster inom mjuk- och hårdvaruutveckling, projektledning samt åtagande och leverans av helhetsuppdrag.

Edument

Vi hjälper företag och startups med komplexa mjukvaruprojekt och tar fram morgondagens kurser inom mjukvaruutveckling.

Efterklang

Vi är ett team ingenjörer, designers och tekniska specialister som har levererat prisvinnande projekt inom akustik, buller, vibrationer och ljuddesign i Norden och över hela världen sedan 1956.

Elonroad

Det finns ett globalt behov av att transporter, både av människor och varor, blir mer hållbara och vi på Elonroad har en lösning på detta.

Erick Bancks Stiftelse

Familjen Erik Bancks Stiftelse bildades 1938. Erik och hustrun Therese, med smeknamnet Ese, hade ett stort hjärta för staden Helsingborg.

Food Evolution

En förening som samlar mat och dryckesnäringen i regionen från jord till bord för att tillsammans skapa Sveriges främsta mat och dryckesregion.

Fortinet

Fortinet är ledande inom cybersäkerhet och levererar ett helomfattande, integrerat och automatiserat skydd med Fortinet Security Fabric.

Granitor Properties

Granitor Properties skapar platser för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv.

Greater Copenhagen

Greater Copenhagen är en samarbetsorganisation för tillväxt och utveckling i Nordens största metropolregion med 4,4 miljoner invånare i Sydsverige och Östdanmark.

HETCH

HETCH tillhandahåller ett ekosystem för ökad innovation och tillväxt. Tillsammans med etablerade bolag, snabbväxande techbolag, startups skapar vi rätt förutsättningar och community för att bli framgångsrika aktörer.

IKEA

Mycket har hänt sedan Ingvar Kamprad grundade IKEA 1943. IKEA är idag världens största heminredningsföretag som skapar en bättre vardag för de många människorna.

Johnson & Johnson

McNeil i Helsingborg är en del av Johnson & Johnson Consumer Health sektorn och är en viktig pusselbit i världens största sjukvårdsföretag.

Krook & Tjäder

Krook & Tjäder är Sveriges fjärde största arkitektkontor, med stor geografisk spridning, och en tongivande aktör i byggandet av staden.

Lindab

Lindab är drivande i utvecklingen mot hållbart byggande och bättre inneklimat. Vi agerar i dialog med kunder och slutanvändare.

Mensa

Mensa vill uppmärksamma mänsklig intelligens så att den kan komma mänskligheten till godo. Föreningen grundades i England år 1946 som ett fredsprojekt, i syfte att samla världens mest intelligenta för...

Microsoft

Microsoft är ett av världens ledande techföretag inom molntjänster, programvara och datorer. I Sverige jobbar vi för att skapa nya möjligheter för individen, företag och samhället.

Mindpark

Mindpark är ett kreativt coworkingspace och mötesplats i södra Sverige. Många både små och stora företag kallar Mindpark sitt hem. Vi är en plats för utvecklande evenemang och aktiviteter, inspirerande...

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Nestlé

Nestlé är världens största mat och dryckföretag med globala varumärken som Nespresso och Kitkat och lokala ikoner som Zoégas, Hälsans kök och Resorb.

Nordic Edge

Nordic Edge är en ideell organisation i västra Norge med ett nordiskt fokus som ägs av privata företag och som i samarbete med kommuner och stadsadministrationer arbetar med att främja...

Nordr

Vi bygger i allt ifrån trä till betong och strävar efter att förverkliga våra kunders bostadsdrömmar.

Nowaste

Nowaste är ett värderingsstyrt företag inom logistik branschen som utöver tredjepartslogistik också arbetar med smarta lösningar för obevakade leveranser.

OBOS

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare som drivs av visionen om att utveckla framtidens samhälle och uppfylla bostadsdrömmar.

OPSI

The Observatory for Public Sector Innovation (OPSI) är ett flaggskeppsinitiativ från OECD för att stödja och rådgiva regeringar för att göra det bästa av innovativa metoder som kan förändra.

PEAB

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Region Skåne

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar och förvaltar hållbara, smarta och moderna bostäder.

Robot Minds

Robot Minds skapar länken mellan robotar och människor.

Rotary

Rotary är ett politiskt och religiöst oberoende världsomfattande nätverk med 1,2 miljoner medlemmar som gör humanitära insatser. I Helsingborg och Höganäs finns 10 klubbar som samverkar och arbetar med såväl...

Scandic

Varje dag skapas tusentals berättelser på våra hotell. Någon träffar sin bästa vän. Någon håller sitt livs affärsmöte, medan en annan person får telefonsamtalet som han aldrig kommer att glömma.

SEB

Världen har gemensamma utmaningar och vi strävar som bank efter att få vara en del av lösningen. Vi har en stark ambition att fortsatt bidra till en hållbar utveckling.

Serneke

Nästa generations byggkoncern.

Skanska

Som ledande är vårt löfte är att bygga ett bättre samhälle. Ett samhälle som är miljömässigt och socialt hållbart. Det vi utvecklar, bygger och tillverkar ska bära samhället in i...

Stenströms

Sedan starten 1899 har vi på Stenströms Skjortfabrik designat och tillverkat moderiktiga skjortor som håller över tid. Vi har hela tiden haft Helsingborg som nav i vår verksamhet. Från August...

Sundprojekt

Sundprojekt utvecklar och bygger bostäder som kombinerar nytänkande, hållbarhet och hög byggkvalitet på några av Öresundsregionens mest attraktiva lägen.

Superlab

Superlab ett experimentellt designlaboratorium med ett starkt syfte, att förändra framtidens arbetsmiljö.

Sustainable Business Hub

Sustainable Business Hub är ett medlemsnätverk som passionerat arbetar för att forma morgondagens hållbara samhällen.

Sveaviken

Välkommen till Sveaviken Bostad. Vi vill erbjuda våra hyresgäster en bättre bostad till en rimlig hyra, utan att villkora viktiga värden som kvalitet, arkitektur och design.

Svenska Kyrkan

Svenska kyrkan Helsingborg är den största medlemsorganisationen i staden.  Kyrkan bedriver en bredd av verksamheter och finns till för människorna i Helsingborg genom hela livet.

Sweco

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.

Tengbom

Hej! Det är vi som är Tengbom. En multidisciplinär hubb om 500+ individer. Med arkitektur hjälper vi våra kunder att flytta gränser och göra världen till en bättre plats.

TheMayor.EU

The European Portal for Cities and Citizens

Tunstall

Tunstall leder utvecklingen av tjänster och funktioner som bidrar till att människor i behov av vård och omsorg kan leva ett självständigt liv och uppleva mer. Ett Tunstall med unik...

Tyréns

Allt vi gör idag påverkar vår morgondag. På Tyréns jobbar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. För framtiden spelar roll.

Univrses

Univrses är ett tech-företag, med branschledande expertis inom 3D-datorsyn och maskininlärning, som skapar och levererar tekniker för att bygga en autonom och intelligent framtid.

URBAN FUTURE

Vad som till en början var tänkt som en workshop 2014, utvecklades rekordsnabbt till Europas största evenemang för hållbara städer.

Urbanistica Podcast

Urbanistica Podcast utforskar skapandet av smartare och mer levnadsanpassade städer. Stadsplaneraren Mustafa Sherif möter i sin podd människor med innovativa projekt och tankesätt som kan inspirera och ta människor ett...

Väla

Välkommen till 200 butiker, restauranger och upplevelser i världsklass. Väla är en av Sveriges mest omtyckta och välbesökta shoppingdestinationer, ständigt prisbelönad för utbud och trivsel, service och tillgänglighet.

White Arkitekter

White Arkitekter är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor. Vi arbetar med hållbar arkitektur, design och stadsutveckling i en internationell kontext för nuvarande och kommande generationer.

Wihlborgs

Wihlborgs är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Öresundsregionen. Vi arbetar aktivt för en långsiktigt hållbar utveckling av företaget och regionen

WSP

WSP verkar för hållbar stads- och samhällsutveckling. Med global kompetens och lokal kännedom vill vi framtidssäkra Helsingborg tillsammans med er.

ACADEMIC & RESEARCH

Lunds universitet

Vår kunskap ska komma samhället till nytta. Ett sätt är innovation – när forskningen leder till nya arbetssätt, metoder, processer, tjänster och produkter som skapar värde.

MIT – Senseable City Lab

Sättet på vilket vi kan beskriva, tolka och förstå städer idag håller på att förändras radikalt, och samma gäller för de verktyg vi använder när vi utformar dem. Senseable City...

RISE

RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

Svenska