LOKALT NÄRINGSLIV

En unik möjlighet

Mellan den 30 maj och 3 juli, 2022 kommer Helsingborg vara stolt värd för H22 City Expo – en internationell stadsmässa och en plattform där innovationsarbete och nya lösningar visas upp för världen. Stadsmässan H22 City Expo fokuserar på framtidens välfärds- och stadsutvecklingslösningar och på hur innovation kan hjälpa oss att skapa livskvalitet i vardagen.

I praktiken är detta ett jätteevenemang där massor av saker ska byggas och fixas inför att det sedan kommer jättemånga människor hit, som under mer än en månad vill se och uppleva Helsingborg och innovativa lösningar för framtiden.  De kommer vilja bo, äta, sova, handla och roa sig medan de gör det.  En enastående möjlighet för den som vill ta till vara på den.

”H22 City Expo – en internationell stadsmässa och en plattform där innovationsarbete och nya lösningar visas upp för världen”

För vem är H22?

Passar något av följande påståenden in på ditt företag?
Är svaret ja på något av nedan 4 påståenden så finns all anledning för er att intressera er för H22.

1

Vi är ett företag som kan se möjligheter med att helsingborgarna aktiveras och att det inför och under 35 dagars stads- och innovationsmässan kommer massor av människor från när och fjärran till Helsingborg.

2

Vi skulle kunna använda H22 som en anledning för att få hit människor som vi vill ska komma till Helsingborg. (Kunder, branschkollegor, koncernkollegor, arbetsområdeskollegor etc). Kanske på temat framtid och innovation?

3

Vi är ett företag som skulle kunna och vilja engagera oss i H22 genom att vara med och skapa upplevelsen av H22 City Expo. Detta kan ske på olika sätt, allt ifrån att vara med och skapa innehåll, till att bidra med ett fantastiskt värdskap. Kanske gör ni något tillsammans med andra av H22s samarbetspartners.

4

Vi tror att H22 City Expo skulle kunna vara ett utmärkt tillfälle för oss, att under några dagar visa upp oss som ett Helsingborgsföretag för invånare och/eller besökare. Kanske är någon typ av expo-partnerskap av intresse för oss.

Hur gör man?

DIREKTKONTAKT

Lite beroende på i vilken bransch ni befinner er i finns olika typer av sätt att engagera sig och ta till vara på möjligheterna med H22.  Oavsett om du redan nu har en konkret idé eller om du än så länge bara vill hålla dig uppdaterad om vilka möjligheter som finns så skriv in era uppgifter i kontaktformuläret.

GENOM NÄTVERK

Nu är ett bra tillfälle att, om man inte redan är det, engagera sig i något av de olika nätverk och föreningar som finns för företag i Helsingborg.  Dessa kommer att vara en väg till engagemang och kunskap om H22 och en stor möjlighet att samarbeta kring idéer.  För att nämna några så finns Helsingborg City, Krögarnätverket, Helsingborgs företagsgrupper och Hotellgruppen.

SOCIALA MEDIER

Helsingborg – Besöksnäring  (Facebook)
Helsingborg – Näringsliv (Linked In)

Hur vill du bidra?
  Hjälp mig välja kategori...
  Besöksnäring & Värdskap
  Hotell, restaurang & café, sevärdheter och aktiviteter
  Handel & Tjänster
  Butik & handelsplatser, frisör, skomakare, cykeluthyrning, nagelstudio, massör, biltvätt
  B2B
  Företag som vill tillhandahålla tjänster och produkter till partners eller andra aktörer som har en aktiv roll under eller i skapandet av H22 City Expo. Transporter, utrustning, material, hantverksarbete e.t.c.
  Annat
  Om inget av ovanstående passar in men ni ändå ser potential och möjligheter med H22 City Expo – välj denna  Svenska