H22 CITY EXPO

I Helsingborg är innovation
en naturlig del av livet.

Mellan den 30 maj och 3 juli, 2022 kommer Helsingborg vara stolt värd för H22 City Expo – en internationell stadsmässa och en plattform där innovationsarbete och nya lösningar visas upp för världen. Stadsmässan H22 City Expo fokuserar på framtidens välfärds- och stadsutvecklingslösningar och på hur innovation kan hjälpa oss att skapa livskvalitet i vardagen.

Under de 35 dagarna som stadsmässan pågår kommer det garanterat finnas något för alla smaker, så missa inte att planera in ett besök i Helsingborg sommaren 2022. Vi ser fram emot att träffa dig!

Utställningar

SE OCH UPPLEV
Under H22 City Expo kommer du kunna se, uppleva och utforska innovationer som formar framtidens smarta och hållbara stad. Innovationer som är utvecklade genom nytänkande samarbeten under resan fram till 2022. Så kom och upplev lösningar som sätter människan och planeten först och som för allra första gången visas upp för en bred publik. Ingen vet vad vi kommer att få se, inte ens vi!

Stadsmässan sätter ljus på hela vår stad. Den skildrar också människorna som bor här, livet mellan husen och innanför väggarna.

Studiebesök

BESÖK OCH STILLA DIN NYFIKENHET
Under H22 City Expo kommer det finnas möjlighet att göra olika typer av studiebesök och ta del av hur olika platser eller verksamheter drivs och utvecklas för att möta framtidens utmaningar. Så varför inte ta chansen att besöka en plats eller verksamhet som du är nyfiken på. Vi lovar att det blir både hoppfullt och spännande.

Konferenser
och kongresser

LYSSNA, LÄR OCH DELA
H22 City Expo är en arena för städer, näringsliv, akademi, föreningsliv och invånare att träffas och lära av varandra. Ett omfattande branschprogram med kongresser och konferenser som antingen värvas till Helsingborg eller som arrangeras av H22:s partner. Här finns möjlighet  att bredda ditt internationella nätverk! Ju fler vi är som jobbar tillsammans desto bättre rustade blir vi för att lösa framtidens utmaningar.

Testbäddar

SKAPA OCH EXPERIMENTERA
En testbädd är en fysisk eller virtuell miljö där olika aktörer kan samverka kring utveckling, test och framtagandet av nya produkter, tjänster eller processer. Genom nya innovativa välfärds- och stadsutvecklingslösningar öppnar vi upp Helsingborg som testbädd för externa parter och skapar unika möjligheter att starta nya eller ansluta sig till de många befintliga testbäddar som finns i staden. Under H22 City Expo kommer vi att visa upp både nya och existerande testbäddar samt låta dig som besökare vara med i olika typer av experiment. Det är inte varje dag den här chansen dyker upp så passa på under ditt besök på H22 City Expo.

Events och
upplevelser

UNDERHÅLLNING OCH ÖVERRASKNINGAR
H22 City Expo kommer att ramas in av fängslande upplevelser som underhåller, överraskar och lyfter övrigt innehåll till nya oanade nivåer. Hela staden kommer vara full av olika aktiviteter och spännande överraskningar. Det kommer finnas många skäl till att besöka H22 City Expo flera gånger under de 35 dagarna sommaren 2022.

Svenska