H22 är lärande, samarbeten och lösningar för bättre välfärd,
smartare och mer hållbara städer.

H22 City Expo är en internationell stadsmässa i Helsingborg sommaren 2022. Men H22 är också resan dit och den fortsatta färden in i framtiden.

H22 är mängder av spännande lösningar som ska ge människorna i Helsingborg högre livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. Alla är välkomna att bidra, det finns många sätt!

För dig som invånare och er som förening kommer det att finnas många sätt att vara med i H22-arbetet. Här nedan kan du läsa om några av dem. Men har du egna idéer om hur du vill engagera dig, hör av dig till oss här.

H22. Starten på resan

På grund av Covid-19 behövde vi tyvärr skjuta upp ”H22 starten på resan” som skulle gått av stapeln på Dunkers kulturhus den 21 mars. För oss är det viktigt med en energifylld start och vi vill ha så många som möjligt med från början när vi skapar en smartare stad. Vi återkommer därför med information om nytt datum så fort vi kan.

Driva ett eget initiativ

Har du ett förslag på ett initiativ som du vill driva och som du tror kan bidra till framtidens välfärd och/eller till en smartare och mer hållbar stad? Då kan du både söka stöd från Visionsfonden och få stöttning i att utveckla och testa din idé.

Bli värd eller ambassadör

Vill du bli en del av värdskapet under H22 och visa upp din stad och dess utveckling för intresserade besökare? Eller vill du hjälpa oss att sprida ordet om H22 och ge ännu fler chansen att delta? Anmäl ditt intresse här.

Anmäl dig som testpilot

Vill du vara den som först testar en innovation, en ny välfärdslösning eller provar nya tjänster för ett smartare och mer hållbart liv i staden? Anmäl ditt intresse här.

Hur ser ditt H22-engagemang ut? Hör av dig till oss redan idag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om H22, hur arbetet
fortskrider och hur du kan vara en del i utveckling?
Registrera dig då för vårt nyhetsbrev nedan