INVÅNARE

Du är H22

En smart stad är en stad som sätter människorna och planeten först. En stad som underlättar för samarbete och involvering, allt med målet att förbättra livskvaliteten för dem som bor och arbetar där. H22 skapas av människor – för människor. Därför har just du som invånare en nyckelroll. Genom engagemang och delaktighet kan vi förstå de verkliga behoven och få en tydligare bild av utmaningarna i vår stad.

Vill du vara med och skapa
framtidens Helsingborg?

H22 handlar om att vi tillsammans skapar framtidens Helsingborg och du som invånare har en viktig roll. Det finns mängder av sätt att bidra i arbetet mot att skapa ett Helsingborg med hög livskvalitet för alla. Läs mer

Dela dina drömmar om H22 City Expo

Nu är det mindre än ett år kvar till H22 City Expo och vi vill gärna veta vad du som Helsingborgare drömmer om att uppleva under nästa sommars 35 dagar långa stadsmässa.

Läs mer här hur du kan var med bidra med viktiga tankar och spännande idéer.

Klicka på broschyren om du vill
läsa om innovationssatsningen H22.

Prenumerera på vårt
invånarnyhetsbrev

Få koll på allt spännande som händer i H22-projekten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev framtaget för dig som invånare.

”H22 är helsingborgarnas. Det innebär att vi gör denna satsning för, och tillsammans med de som bor och verkar här. Allt för att öka livskvaliteten. Det enda sättet att lyckas är om vi gör det tillsammans”.

Soraya Axelsson, head of H22

Du är Helsingborg

Har du som invånare
eller förening frågor
om H22, kontakta
oss.

POSTADRESS

Hbg Works
Drottninggatan 14
252 21 Helsingborg

Svenska