BLI TESTPILOT

Var med och testa något nytt!

Genom ditt engagemang och din delaktighet hjälper du till att förstå de verkliga behoven och utmaningarna i staden. Vill du vara med och påverka? I listan nedan hittar du projekt som just nu vill engagera och involvera Helsingborgs invånare i H22. Uppdateras löpande.

Invånarreporter är ett projekt där personer med egen erfarenhet av sociala tjänster får skriva om socialt arbete och utvecklingsprojekt ur sitt perspektiv här på öppnasoc.se.

Socialförvaltningen behöver förbättra sin kommunikation, såväl internt som med brukare och brukarorganisationer och i synnerhet kommunikationen om de projekt som vi driver med brukardelaktighet. Som invånarreporter kommer du att få möjlighet att lyfta fram frågor som du själv, eller personer i ditt nätverk, vill ta upp eller fråga verksamheterna om.

Du kommer att få erbjudanden om uppdrag från verksamheterna att göra intervjuer, delta på möten, konferenser, föreläsningar och andra händelser och skildra dem från ditt perspektiv. Du kommer även att få rapportera från olika arbetsgrupper och utvecklingsprojekt med brukardelaktighet.

Du väljer själv vilka uppdrag du vill göra och hur mycket tid du vill lägga på detta. Du får timarvode för dina publicerade bidrag. Läs mer och anmäl dig här

 

KONTAKT

Vill du engagera dig i H22 är du välkommen att kontakta oss.

POSTADRESS

Hbg Works
Drottninggatan 14
252 21 Helsingborg
Sverige

Svenska