Du som bor och verkar i Helsingborg är en viktig del av stadens utveckling. Du är livet i staden och livet mellan husen. Det vi gör tillsammans är det som är staden.

Minst lika mycket som H22 är en internationell stadsmässa sommaren 2022, är H22 en samarbetsplattform för framtidens välfärdslösningar. Invånare, kommunen, näringslivet och akademin kommer tillsammans att utveckla nya lösningar, arbetssätt och tjänster för en smartare och mer hållbar stad.

För dig som invånare och er som förening kommer det att finnas många sätt att vara med i H22-arbetet. Här nedan kan du läsa om några av dem. Men har du egna idéer om hur du vill engagera dig, hör av dig till oss här.

Driva ett eget initiativ

Har du ett förslag på ett initiativ som du vill driva och som du tror kan bidra till framtidens välfärd och/eller till en smartare och mer hållbar stad? Då kan du både söka stöd från Visionsfonden och få stöttning i att utveckla och testa din idé.

Bli värd eller ambassadör

Vill du bli en del av värdskapet under H22 och visa upp din stad och dess utveckling för intresserade besökare? Eller vill du hjälpa oss att sprida ordet om H22 och ge ännu fler chansen att delta? Anmäl ditt intresse här.

Anmäl dig som testpilot

Vill du vara den som först testar en innovation, en ny välfärdslösning eller provar nya tjänster för ett smartare och mer hållbart liv i staden? Anmäl ditt intresse här.

Hur ser ditt H22-engagemang ut? Hör av dig till oss redan idag.