Stadshubbsalliansen gör det enkelt och säkert att koppla upp alla de små tingen

Visste du att pyttesmå sensorer på objekt runt omkring oss i Helsingborg håller koll på allt från luft- och vattentemperatur till vart cyklar befinner sig?

De kontrollerar också inomhusklimatet i skolor och idrottsanläggningar, låter träden beställa vatten när de behöver det – och meddelar sophämtarna när dina återvinning- och avfallskärl behöver tömmas. I den smarta staden, skickar dessa kostnads- och energieffektiva LoRa sensorer information och tar emot instruktioner via vårt trådlösa nätverk Öppen Stadshubb.

Nästan vad som helst kan uppkopplas – om det gör livet i den smarta staden tryggare, snabbare, smidigare eller bara roligare. Vår Öppen Stadshubb är helt enkelt uppkoppling som en tjänst, öppen för vem som helst med LoRa sensorer och där all data är skyddad med kryptering i flera lager. Hur skulle du vilja använda tekniken för att förbättra vardagen och livet i Helsingborg?

Få hjälp med att förverkliga dina idéer och håll dig uppdaterad om hur nätverket och användningsområden fortsätter att växa på Stadshubbsalliansens hemsida. Eller se denna korta film om hur LoRa sensorer och Sakernas Internet fungerar.