JOBBA HOS OSS

Hur skulle du göra?

Vill du vara med och skapa framtidens smarta och omtänksamma stad? Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss på H22. Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Copywriter

Publicerat: 2021-01-13

Nu söker vi en copywriter till vårt team, som inte bara är sugen på att fortsätta bygga den smartare staden med oss, men som dessutom delar vår filosofi, som vill göra skillnad genom att tänka i nya banor.

Formgivare

Publicerat: 2021-01-13

Nu söker vi en formgivare till vårt team, som inte bara är sugen på att fortsätta bygga den smartare staden med oss, men som dessutom delar vår filosofi, som vill göra skillnad genom att tänka i nya banor.

Kreatör

Publicerat: 2021-01-13

Nu söker vi en kreatör till vårt team, som inte bara är sugen på att fortsätta bygga den smartare staden med oss, men som dessutom delar vår filosofi, som vill göra skillnad genom att tänka i nya banor.

Digital producent

Publicerat: 2021-01-13

Nu söker vi en digital producent till vårt team, som inte bara är sugen på att fortsätta bygga den smartare staden med oss, men som dessutom delar vår filosofi, som vill göra skillnad genom att tänka i nya banor.

KONTAKT

annika_450

POSTADRESS

Hbg Works
Drottninggatan 14
252 21 Helsingborg
Sverige

Svenska