Var med på resan mot en smartare och mer hållbar stadsutveckling.

Läs briefen och bli en del av H22

Genom stadsmässan H22 exponeras det mest spännande utvecklingsarbetet, de bästa lösningarna och de smartaste idéerna på en internationell plattform

Nu vänder vi oss till er – företag och organisationer som genom att driva era branscher framåt också formar livet i staden – och bjuder in till att bli en del av resan. Som samarbetspartner till H22 är ni med och skapar framtiden. Er satsning på H22 är primärt den förflyttning och de innovationer ni arbetar med för att utveckla er egen verksamhet.

Sätt att samarbeta

Co-creator

Som H22 co-creator är ni huvudpartner till H22 och axlar en viktig roll i arbetet fram till 2022 och skapandet av stadsmässan. Ni är drivande inom er bransch och ser värdet av att använda H22 som plattform för att dela med er av era lösningar. Era H22-satsningar riktar sig såväl till privatpersoner som till B2B inom flera olika områden, är intressant för en internationell publik och går att paketera till spännande upplevelser för H22:s breda publik.

Content partner

Som H22 content-partner är ni en del av programmet under stadsmässan och er huvudsakliga insats koncentreras till 2022 och utvalda delar av stadsmässan. Er satsning riktar sig till privatpersoner och/eller B2B. Oavsett målgrupp är innehållet intressant på ett nationellt och/eller internationellt plan.

Friends

Som Friends of H22 är vi nära vänner och har engagemang som går hand i hand med skapandet av framtidens hållbara och smarta stad. Ert engagemang kan landa i konkreta satsningar under stadsmässan men behöver nödvändigtvis inte göra det. Vi samarbetar i sammanhang som ger båda parter kraft framåt. Er målgrupp kan vara både B2B och privatpersoner.

Läs mer om hur vi kan samarbeta och hur du kan bli en del av H22.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om H22, hur arbetet
fortskrider och hur du kan vara en del i utveckling?
Registrera dig då för vårt nyhetsbrev nedan